Característiques
  • Activitat activitats
  • Data inici Dissabte 27 de gener
  • Data finalització Dissabte 27 de gener
  • Hora 19:00h
  • Lloc Casa Museu Verdaguer
  • Preu
    Gratuït

Cloenda dels 50 Anys de la Casa Museu Verdaguer

Presentació Una utopia feta realitat. Balanç de 50 anys
A càrrec de Laura Borràs, diputada al Parlament de Catalunya i Carles Baronet, alcalde de Folgueroles i president de la Fundació Jacint Verdaguer

Estrena de l'espectacle Pescador de perles
El cel i la mar són el fil conductor d'un espectacle inèdit i efímer,on el so, el gest i la paraula es fonen dins la casa natal del poeta.
Amb Ona Fuster (gest), Carla Serrat (so) i Jaume Coll Mariné (paraula). L'acte posa punt i final a l'any del cinquantenari .

Aforament limitat. Es prega confirmació d'assistència abans del 25 de gener
info@verdaguer.cat -tel 93 812 21 57

AVÍS

Tenim moltes reserves per aquest acte.
Donat que l’aforament és limitat hem previst que la primera part de l’acte la projecció del balanç dels 50 anys “La utopia feta realitat” i els parlaments de Laura Borràs , diputada del Parlament de Catalunya i de l’alcalde Carles Baronet es puguin seguir també des de l’entrada del museu.

Pel que fa a la segona part, “Pescador de perles” s’interpretarà  a l’espai exterior del museu i hem previst  dos passis un a 2/4 de 8 i un altre a les 8.

En cas de MAL TEMPS l’acte es traslladarà al Centre Cultural, carrer Major,7 de Folgueroles. S’avisarà oportunament, a partir de les 3 de la tarda,  a través del web i de twiter, estigueu atents! 

Cloenda dels 50 Anys de la Casa Museu Verdaguer