Característiques
  • Activitat Presentació
  • Data inici 12.11.2022
  • Data finalització 12.11.2022
  • Hora 12:30h
  • Lloc Casa Museu Verdaguer
  • Preu
    Gratuït

'Cor pirinenc' a la Casa Museu Verdaguer

Lluís Calvo Guardiola presenta a la Casa Museu Verdaguer de Folgueroles el seu darrer llibre: Cor pirinenc. Una obra ambiciosa que ens evoca l'imaginari verdaguerià del Pirineu. L'autor presentarà i recitarà fragments de l'obra, que acaba de rebre el premi Jacint Verdaguer a millor llibre publicat a la Fira del Llibre de Muntanya celebrat a Vic (4-6 de novembre 2022).

El Premi Jacint Verdaguer guardona el millor llibre publicat que versi sobre cultura, patrimoni, tradicions i/0 narrativa de muntanya, en llengua catalana. 

L'acte tindrà lloc després de la presentació dels actes commemoratiu del '60è aniversari d'Anna Dodas i Noguer'

Sinopsi:
De la mà d’una curiosa parella de companys de viatge, Fontalba i Gotanegra, vivim una aventura poètica i narrativa a través d’un dels paisatges més sublims del món: el Pirineu. Des de Benasc al cap de Creus, el pelegrinatge de dos personatges antagònics, però complementaris, ens ajudarà a descobrir algunes de les arrels ancestrals de la nostra realitat més immediata, així com les formes absolutes de l’amor i de la passió. Volum únic que es pot llegir talment una novel·la trepidant —per bé que s’abeura en els grans metres, ritmes i rimes, així com en un seguit de referents de la literatura de muntanya—, Cor pirinenc acaba essent una oda al país i a la vida viscuda intensament, un extraordinari poema èpic com no se n’havia vist d’altre des de feia temps en la nostra llengua. Sens dubte, i per drets propis, un llibre destinat a ser una obra de referència de la literatura catalana.

Exemplars a la venda el dia de la presentació.

'Cor pirinenc' a la Casa Museu Verdaguer 'Cor pirinenc' a la Casa Museu Verdaguer
Update cookies preferences