Característiques
  • Activitat Activitat
  • Data inici 11.11.2021
  • Data finalització 09.01.2022
  • Hora 19:00h
  • Lloc Església de La Pietat (Vicpuntzero)
  • Preu
    Gratuït

'Dimonis' a La Pietat de Vic

El projecte expositiu i instal·latiu DIMONIS. Ex-orcismes i in-orcismes de Verdaguer és una creació del duet artístic cabosanroque, format per Laia Torrents i Roger Aixut, que han coproduït juntament amb el Festival Temporada Alta, el Grec Festival, el Centre Cultural La Filature Scène-National de Mulhouse, la Fundació Lluís Coromina i la Fundació Jacint Verdaguer. La proposta, presentada per la Fundació Verdaguer, forma part del programa d’exposicions itinerants d’arts visuals 2021-2022 que impulsa el Departament de Cultura.

Els Dimonis de Cabosanroque inicien aquest mes de novembre a Vic el període d’itinerància per sales d’arts visuals, acollits a la nau central de l'església de La Pietat (Vicpuntzero), en el marc de l'XIè Col·loqui Internacional Verdaguer. La mostra estarà oberta al públic de l'11 de novembre al 9 de gener.

La visita, d'aproximadament 40 minuts de durada, és d'accés lliure i gratuït. La visita s'inicia a cada hora en punt dins d'aquest horari: 

Dijous i divendres, a les 17h., 18h. i 19h.
Dissabte, a les 18h., 19h. i 20h.
Diumenge, a les 10h., 11h. i 12h.

Caldrà seguir les indicacions que es donen a la recepció. Es recomana ser a La Pietat cinc minuts abans de l'inici de la sessió. 

El punt de partida de la creació de Cabosanroque és el llibre homònim d’Enric Casasses, publicat el 2014 per Verdaguer Edicions, el segell editorial de la Fundació.

'Dimonis' a La Pietat de Vic

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ