Característiques
  • Activitat Premi
  • Data inici 16.12.2020
  • Data finalització 16.12.2020
  • Hora 16:00h
  • Lloc Casa Museu Verdaguer (C. Major, 7)
  • Preu
    Gratuït

Lliurament del II Premi Verdaguer de Recerca

El dimecres dia 16 de desembre, a les 4 de la tarda, es farà públic el veredicte del II Premi Verdaguer de Recerca en un acte retransmès en streaming des de la Casa Museu Verdaguer de Folgueroles (Youtube de la Fundació Jacint Verdaguer). Aquest és l'enllaç directe: https://www.youtube.com/watch?v=6xfb6zjAS7Y

En l’acte es podrà conèixer la resolució del jurat i comptarà, entre altres, amb la intervenció del guardonat o guardonada.

Intervenen en l'acte el poeta Oriol Sauleda, i els músics Neus Borrell (veu) i Miquel Joan (guitarra) que interpretaran el seu darrer treball 'Lo foc' amb poemes de Jacint Verdaguer. 

El II Premi Verdaguer de Recerca el convoca la Fundació Jacint Verdaguer amb el suport del Museu d'Història de Barcelona (MUHBA), l'Ajuntament de les Masies de Voltregà i la Universitat de Vic -Universitat Central de Catalunya (UVic -UCC), amb l’objectiu de fomentar la investigació sobre la figura i l'obra de Jacint Verdaguer.

El premi té una durada de dos anys i una dotació de 12.000€. El treball resultant serà publicat dins la col·lecció Obra Completa en Edició Crítica de Verdaguer Edicions seguint els criteris d’edició de la Societat Verdaguer. 

Vegeu més detalls sobre el premi, AQUÍ

Lliurament del II Premi Verdaguer de Recerca

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ