Característiques
  • Activitat Exposició temporal
  • Data inici 08.10.2022
  • Data finalització 20.10.2022
  • Hora 18:30h
  • Lloc Sala de Plens de l'Ajuntament de Folgueroles
  • Preu
    Gratuït

Inauguració de l'exposició: 'Músic de tot cor' a Folgueroles

El dissabte 8 d'octubre, a les 18:30h, s'inaugurarà a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Folgueroles, l'exposició temporal Músic de tot cor. Joan Tomàs i Parés, 1896-1967. En paraules de Liliana Tomàs, comissària de l'exposició i neta del músic, aquest fou "actiu i incansablement entregat a la cultura del país, ja que la seva aportació al patrimoni cultural català és insubstituïble, tant per la quantitat com per la qualitat de la seva obra, a través de l'estudi i la investigació. Va realitzar una important tasca de recerca i de recull de cançons, danses i músiques instrumentals populars i, d'aquesta manera, va treballar per preservar i promoure la música popular com a patrimoni de la cultura catalana." A més, la seva connexió amb Jacint Verdaguer és significativa, ja que va musicar fins a set poemes de Verdaguer. 

L'acte comptarà amb la participació de la comissària, Liliana Tomàs. Tot seguit, a les 20:00h, la formació coral Cor País Meu oferirà el concert Cantar Verdaguer, acompanyat de l'actor, cantant i rapsoda Baltasar Fonts. 

L'exposició es podrà visitar fins al 20 d'octubre de 2022.

Músic de tot cor. Joan Tomàs i Parés 1896-1967 Cartell de l'exposició

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ