Característiques
 • Activitat Activitat
 • Data inici 21.05.2023
 • Data finalització 27.05.2023
 • Hora 09:00h
 • Lloc Ermita de la Damunt
 • Preu
  General 5.00€

  Anticipat 5.00€

  Amics Verdaguer 5.00€

Diada de Verdaguer Excursionista a Folgueroles

Excursions i concert
21/05/2023 · A partir de les 9:00 h i 27/05/2023 Pla de la Damunt. Folgueroles

El 21 de maig, a partir de les 9h, hi haurà una diada Verdaguer Excursionista a Folgueroles integrada per dues marxes populars pels ‘Camins de Verdaguer’ i un concert. La Diada s’amplia a una segona ruta el dia 27 de maig en un recorregut guiat de Vic a Folgueroles.

Inscripció Diada Verdaguer Excursionista a Folgueroles (16 km)
En el marc de la Diada Verdaguer Excursionista 2023 la Unió Muntanyenca Eramprunyà (UME) organitza la Ruta literària pels volts de Folgueroles i visita a la Casa Museu Verdaguer de Folgueroles
Distància: 16 km
Desnivell: 500 m
Dificultat: moderada
Temps previst: 4,5 hores 
 Recorregut: Ermita de la Mare de Déu de la Damunt (Folgueroles) – Font Trobada – Gorg de Llitons – Castell de Sant Llorenç del Munt – Puig dels Jueus – Salt de la Minyona – PR40 – Escales del Folquers – Ermita de la Mare de Déu de la Damunt. Sortida: 9,30h – a les 9h hi haurà un esmorzar amb coca de sucre de Folgueroles Arribada prevista: 13:30 h – hi haurà coca de pa de Folgueroles i llonganissa d’acompanyament. A més a més, hi haurà una actuació musical com a cloenda dels actes del matí a càrrec de la banda de l’EMVIC.

Preu: 5€ (en concepte d'assegurança per les persones no federades) 

Compreu el vostre tiquet aquí

Diada Verdaguer Excursionista a Folgueroles (8km)
Ruta literària pels volts de Folgueroles i visita a la Casa Museu Verdaguer de Folgueroles
Distància: 8 km
Desnivell: 200 m
Dificultat: fàcil
Temps previst: 3 hores
Recorregut: Ermita de la Mare de Déu de la Damunt (Folgueroles) – Font Trobada – Jaciment Ibèric del Casol de Puigcastellet – Dolmen del Camell de Folgueroles – Font Trobada – Ermita de la Mare de Déu de la Damunt (Folgueroles. Sortida: 9,30h – a les 9h hi haurà un esmorzar amb coca de sucre de Folgueroles

La participació a l'activitat es gratuïta per les persones FEDERADES, si no esteu federats us heu de posar en contacte directament amb l’UME (vergaguerumegava@gmail.com). Així que s'aproximi la data de la sortida, rebreu un correu electrònic amb més informació i el lloc exacte de trobada de la sortida.

MENORS D'EDAT: En cas de ser menor d'edat cal que vagi acompanyat i que el tutor legal empleni correctament el següent document de responsabilitat i que portar el dia de la sortida (un document específic per cada sortida).

Preu: 5€ (en concepte d'assegurança)

Compreu el vostre tiquet aquí

Ruta literària Verdaguer Vic-Folgueroles
27/05/2023

Recorregut circular amb punt d'inici i tornada a Vic – Riu Gurri - Pont d'en Bruguer – Font del Desmai – Torre de Morgades – Can Tona - Dolmen de Puigseslloses – Ermita de Sant Jordi de Puigseslloses – Ermita de Sant Francesc-s'hi-moria – Font del Cantarell – Centre de Vic ( recorregut per diferents llocs verdagureians: Seminari vell – El Palua Episcopal i la Biblioteca Episcopal – Temple Romà – Sant Miquel dels Sants – Parc dels Estudis – Bac de Roda).

Distància: 13 km

Desnivell: 100m

Dificultat: fàcil

Preu: 5€ (en concepte d'assegurança per les persones no federades)

Temps previst: 3h.

Durant el trajecte recordarem i recitarem diversos poemes de Jacint Verdaguer referents als indrets per on passarem i al llibre L'Atlàntida, l'obra que li va donar el reconeixement literari dins i fora de Catalunya, i amb la qual va guanyar els Jocs Florals l'any 1877.

Compreu el vostre tiquet aquí

Diada de Verdaguer excursionista a FolguerolesFJV
Update cookies preferences