Característiques
  • Activitat Activitat
  • Data inici 10.06.2024
  • Data finalització 10.06.2024
  • Hora 16:00h
  • Lloc MUHBA Vil·la Joana
  • Preu
    Gratuït

Homenatge a Verdaguer

Ofrena floral, espectacles poètics Allà on tu veus lo desert, amb l’alumnat de 4t de l’Escola Els Xiprers i Martí Sales i amb la col·laboració de Nico Roig, i Fulcite me floribus, amb Maria Sevilla i el concert La música de carrer a Barcelona durant la 1a República (1873-74), amb l’alumnat de l’ESMUC.

El 10 de juny, al MUHBA Vil·la Joana té lloc l’acte d’homenatge al poeta el dia de la seva mort, organitzat anualment pel MUHBA i el districte de Sarrià - Sant Gervasi.

Allà on tu veus lo desert. Espectacle poètic a càrrec de l’alumnat de 4t de l’Escola Els Xiprers i Martí Sales, amb la col·laboració de Nico Roig per a retre homenatge a J. Verdaguer.

MUHBA Vil·la Joana, 10 de juny a les 16 h. Gratuït.

Ofrena floral. Acte d’homenatge al poeta el dia de la seva mort, organitzat anualment pel MUHBA i el districte de Sarrià - Sant Gervasi. 

MUHBA Vil·la Joana, 10 de juny a les 17 h. A la cambra del 1er pis. Gratuït.

Fulcite me floribus a càrrec de Maria Sevilla, a les 17:30 h. Peça de poesia sonora en què la creadora revisita l'obra de Verdaguer i la vincula amb la pròpia poètica.

MUHBA Vil·la Joana 10 de juny, a les 17:30 h. Al jardí. Gratuït.

La música de carrer a Barcelona durant la 1a República (1873-74). Final de festa amb un concert per part de l’alumnat de l’ESMUC de música tradicional. Sentirem  la música que sonava al carrer a Barcelona quan Verdaguer va fer-hi la primera estada llarga, entre la tardor de 1873 i finals de 1874,  just abans de marxar a viatjar per l'Atlàntic. En aquell moment encara no s'ha escampat la moda de l'acordió diatònic, però gralles, flabiols i percussió sonaven arreu, a més de violins i altres instruments de tradició també oral.

Intèrprets

Pol Solé: acordió diatònic

Laia Glück: gralla

Magí Castro: flabiol

Pere Olivé: percussió

Direcció i coordinació

Cati Plana (acordió diatònic)

Programa

La Marsellesa, Himne de Riego, sardanes de Pep Ventura i obres d'Anselm Clavé i Franz Joseph Haydn.

MUHBA Vil·la Joana, 10 de juny, a les 18:30 h. Al jardí. Gratuït.

 

 

 

Homenatge a Verdaguer
Update cookies preferences