Característiques
  • Activitat Concurs
  • Data inici 25.04.2022
  • Data finalització 08.05.2022
  • Hora 02:33h
  • Lloc Escola municipal
  • Preu
    Gratuït

II Concurs de Corrandes de Folgueroles

25 d’abril - 8 de maig Organitzat per l’Institut Escola Mn. Cinto

La convocatòria per participar al II Concurs de Corrandes s'obre el 25 d'abril i es tancarà el diumenge 8 de maig. Es tracta d'un concurs públic on pot participar tothom: l'alumnat de l'institut-escola, la gent de Folgueroles i la gent de tot arreu. Un concurs amb premis! L'ajuntament de Folgueroles col·labora amb el concurs i patrocina una sèrie de premis: 2 per la categoria de Primària, 2 per la categoria d'ESO i 2 per la categoria d'adults. D'aquest II Concurs de Corrandes de Folgueroles sortiran 1 Enfilador major (categoria adults) i 2 Enfiladors fadrins (guanyadors Primària i ESO).

Per participar al concurs només cal enviar un vídeo d'uns 20 segons, gravat en horitzontal, cantant una corranda. Aquest any la temàtica del concurs és, en sintonia amb la Setmana Verdaguer, el mar i els cims. Per tant, totes les corrandes que es presentin al concurs han de tenir com a fil conductor aquest tema. L'encarregat de seleccionar les corrandes guanyadores és el Jurat del concurs, que aquest any està format per en Carolino i l'Àlex Pujols (experts glosadors de Folgueroles) i la Margarida Joanmiquel 'Meg' (glosadora de Figueres i professora de matemàtiques a secundària).

Durant el termini tothom que vulgui podrà fer arribar el seu vídeo cantant una corranda amb la temàtica d’aquest any. A partir del dia del tancament, el jurat deliberarà i es comunicaran els guanyadors de les tres categories –primària, ESO i adults. Es comptarà amb en Carolino, glosador referent de Folgueroles, la Margarida Joanmiquel Meg i l’Àlex Pujols com a membres del jurat del concurs d’adults i com a jurat simbòlic de la mostra d’alumnes.

Paral·lelament, a l’institut escola el dia 13 de maig, de les tres a dos quarts de quatre de la tarda, es farà la I Mostra de glosa d’alumnes - Combat de corrandes, que s’hauran preparat a través d’uns tallers de glosa amb el Cor de Carxofa.

#corrandesfolgueroles #corrandescarolino #concursiemossencinto

Cartell
Update cookies preferences