Característiques
 • Activitat Concert
 • Data inici 20.05.2017
 • Data finalització 20.05.2017
 • Hora 21:30h
 • Lloc Centre Cultural
 • Preu
  General 12.00€

  Anticipat 10.00€

  Amics Verdaguer 10.00€

Lo matí de ma infantesa

Lo matí de ma infantesa proposa una lectura dramatitzada del relat del mateix títol de Jordi Lara. La veu, la guitarra i l'acordió de Meritxell Gené hi posen la música que ens trasllada a la infantesa de Verdaguer, i Guida Nona encarna aquell Cinto de Can Pep de Torrents que encara no havia escrit un vers, però que ja era poeta en la mirada.

Una nit d'estiu del 2011, al voltant d'un foc de camp, algú explica que va passar una tarda de la seva infantesa jugant, pels voltants de Folgueroles, amb un infant que bé podria ser el mateix Verdaguer de criatura. El relat d'aquella tarda supera l'impossible cronològic per esdevenir el relat de la descoberta de la poesia durant la infantesa, a través d'un paisatge i uns personatges que són alhora reals i mítics.

Es tracta de la primera narració del llibre Mística Conilla de Jordi Lara que acaba de rebre el Premi Crítica «Serra d'Or» de Narració 2017.

Aforament limitat

Informació i reserves: Casa Museu Verdaguer. Folgueroles info@verdaguer.cat 938122157

Lo matí de ma infantesaFoto A. FJV

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ