Característiques
  • Activitat Activitat
  • Data inici 18.05.2018
  • Data finalització 18.05.2018
  • Hora 17:30h
  • Lloc MUHBA Vil·la Joana
  • Preu
    Gratuït

Taller: Rapejant Verdaguer. BCN

Rapejant Verdaguer

A càrrec de Pau Llonch

Ajornat per indisposició. Per a més informació  93 2562122

Activitat adreçada a públic jove que gira entorn l'exposició permanent dedicada a Jacint Verdaguer i consisteix en una breu visita guiada per les sales dedicades al poeta i un taller dirigit per Pau Llonch que prenent com a punt de partida la recerca i la defensa de la paraula, la poesia i el rap.

L'objectiu d'aquesta visita-taller és fer accessible l'obra de Verdaguer al públic adolescent i al mateix temps reflexionar sobre l'art i la paraula com a eina de denuncia per narrar i incidir en la realitat que ens envolta. La visita guiada inicial permet una primera aproximació a l'obra i el context del poeta i amb el taller els assistents s'endinsaran a algunes de les poesies de Verdaguer i autors coetanis tot buscant-ne el sentit, la forma i la seva musicalitat. Al final, s'animarà els nois i noies a buscar i fer sentir la seva pròpia veu a través de l'accés al rap com a forma artística i altaveu reflexiu i crític.

Gratuït. Amb reserva prèvia

Info i reserves: 932562122 reservesmuhba@bcn.cat

Pau Llonch Festa Verdaguer

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ