Alats

La Casa Museu Verdaguer us convida a visitar Alats, una instal·lació visual i sonora, en cinc racons emblemàtics de la casa museu per endinsar-vos en l'imaginari dels ocells en la poesia de Jacint Verdaguer.

A través del text recitat i de petits poemes visuals fets de fusta, vímet i paper, Marta Esmarats i Txelostudio creen una instal·lació artística inspirant-se en el llibre ‘Què diuen els ocells?’ i els poemes d’ocells de Jacint Verdaguer.

Llibertat, amor, refugi,.. i la parla del ocells. Una propsota composta pel so del poema i unes interpretacions visuals amb significat, textura, llum i ombra. Cada instal·lació visual està pensada i dissenyada per explicar i suggerir unes idees, unes emocions o uns paisatges que formen part del text del poeta i de l’imaginari col·lectiu.

Fins al 8 de febrer 2023 a la Casa Museu Verdaguer. Visitable amb l'entrada general del museu. Gratuït per Amics de Verdaguer.

Cartell

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ