La Societat Verdaguer, que es constituí a Vic el 1991 en el si de la Fundació Universitària Balmes, titular de la Universitat de Vic, té per objectiu principal la promoció, la investigació i la difusió dels estudis literaris sobre el segle XIX i, concretament, sobre Jacint Verdaguer.

Periòdicament organitza Col·loquis sobre Verdaguer, edita l’Anuari Verdaguer i, sota la seva direcció, publica amb Verdaguer Edicions, l’editorial de la fundació Jacint Verdaguer, l’Obra Completa en Edició Crítica de Verdaguer(OCEC). Els membres numeraris de la Societat Verdaguer són especialistes i investigadors que tenen com a interès d’estudi de l’obra i de la figura de Verdaguer i la literatura del segle XIX en general.

Informació entitat

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ