Alats, instal·lació artística sobre els ocells en la poesia de Verdaguer

07.11.2022

Actualitat

La Casa Museu Verdaguer us convida a visitar Alats, una instal·lació visual i sonora, en cinc racons emblemàtics de la casa museu i per endinsar-vos en l'imaginari dels ocells en la poesia de Jacint Verdaguer.

A través del text recitat i de petits poemes visuals fets de fusta, vímet i paper, Marta Esmarats i Txelostudio creen una instal·lació artística inspirant-se en el llibre ‘Què diuen els ocells?’ i dels poemes d’ocells de Jacint Verdaguer.

Llibertat, amor, refugi,.. i la parla del ocells. Una propsota composta pel so del poema i unes interpretacions visuals amb significat, textura, llum i ombra. Cada instal·lació visual està pensada i dissenyada per explicar i suggerir unes idees, unes emocions o uns paisatges que formen part del text del poeta i de l’imaginari col·lectiu. 

Aquest mes de desembre oferim dues visites comentades a l'exposició: dimecres 28 de desembre, a les 10h, i el dijous 29 de desembre, a les 12h.
Preu de l'activitat 3€. Gratuït per Amics de Verdaguer. Reserves a info@verdaguer.cat.

L'exposició es podrà visitar fins al 8 de febrer 2023 a la Casa Museu Verdaguer. Visitable amb l'entrada general del museu.

Cartell
Update cookies preferences