Ens unim a la iniciativa «Els museus t’esperen» amb el taller 'Lo mariner de Sant Pau'

30.01.2023

Actualitat

La Casa Museu Verdaguer s’uneix a la iniciativa «Els museus t’esperen» amb un taller adreçat a persones grans on descobriran el conte il·lustrat Lo mariner de Sant Pau. El conte, projectat en pantalla amb els dibuixos de l'artista Toni Ortiz i la locució de l'actriu Marta Esmarats, ens fa viatjar des del mar fins a les muntanyes del Ripollès. És una rondalla fabulosa que molts coneixeran o descobriran per primera vegada. A partir del visionat es comença una conversa amb els assistents sobre els llocs vistos, la parla i les llegendes (algunes, com aquesta, recollides per Jacint Verdaguer).

Aquesta iniciativa promoguda per la Taula de treball de Museus i Accessibilitat que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, té l’objectiu de mostrar a la gent gran que els museus no són espais elitistes reservats a certs grups, sinó que són espais on aprendre, passar-s’ho bé i socialitzar amb altres persones. 

El taller es farà el 7 de novembre en línia, però s’està treballant per incorporar aquesta activitat al catàleg educatiu de la Casa Museu Verdaguer i poder-lo oferir sota demanda, tant presencialment com a distància.

 

Ens unim a la iniciativa «Els museus t’esperen» amb el taller 'Lo mariner de Sant Pau''Lo mariner de Sant Pau'. Dibuixos de Toni Ortiz.
Update cookies preferences