Maleïda, 2a edició

19.05.2020

Actualitat

L'estiu de 1882, Verdaguer volia pujar la Maleïda (Aneto) però comptava només amb la seva fortalesa, uns guies  inexperts, uns mapes incomplets i unes sabates que avui ningú gosaria calçar-se per emprendre una aventura d'aquesta alçada. A Maleïda (Verdaguer Edicions, 2015) Bernat Gasull exhuma les llibretes de viatge de Jacint Verdaguer, ressegueix dietaris i cròniques d'alpinistes, explora fotografies i mapes des del més antic fins a imatges de satèl·lit i tresca per cada pam de muntanya, resseguint els vells camins del poeta. 

El resultat és un apassionant viatge d'investigació i descoberta, en companyia del poeta i del caminant que encomana les ganes de reviure la ruta que un dia va iniciar Jacint Verdaguer.

El llibre inspira la pel·lícula documental Maleïda 1882, on Gasull és un dels protagonistes juntament amb Lluís Soler (Verdaguer vell) i Santi Pocino (Verdaguer jove).

El desembre del 2019 el llibre s'exhaureix la primera edició i es reedita en versió revisada. A la venda a totes les llibreries de Catalunya, les Illes i País Valencià. Si teniu quaslevol problema per trobar-lo a la vostra llibreria habitual escriviu-nos a info@verdaguer.cat

 

 

MaleïdaMaleïda
  • Portada 2a edició MaleïdaPortada 2a edició Maleïda

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ