Característiques
  • Activitat presentacions
  • Data inici Divendres 30 de octubre
  • Data finalització Divendres 30 de octubre
  • Hora 18:00h
  • Lloc Llibreria Ona. Barcelona
  • Preu
    Gratuït

‘Aires del Montseny’ a la llibreria Ona

Presentació de llibre

Amb Llorenç Soldevila, curador, i Sílvia Bel, actriu, en la lectura de poemes. Soldevila entrarà en diàleg amb M. Àngels Verdaguer, revisora de l’edició. 

Verdaguer Edicions publica Aires del Montseny, de Jacint Verdaguer, en edició crítica. Una veritable «antologia» que comprèn textos de vora quaranta anys. I, alhora, una «síntesi» vital, ideològica i estètica, una mostra reeixida de «memòria autobiogràfica»'

Indicacions per assistir a l'acte:

Degut a les noves restriccions i mesures especials per contenir la Covid, a Ona Llibres ens hem vist en l’obligació de reduir el nostre aforament fins al 30%. Això suposa que la sala Bookeria, on es fa la presentació, queda amb un aforament de màxim 35 persones.  

Reserves de les localitats

Per tal de complir amb l’aforament  i no córrer el risc de sobrepassar aquesta xifra, les persones que vulguin assistir a un acte d’Ona serà imprescindible que confirmin la seva assistència i la dels seus acompanyants escrivint un correu a reserves@onallibres.cat. Sense reserva no serà possible accedir a la sala.

Les reserves es faran per ordre de recepció dels correus fins a omplir l’aforament. Un com assolit, els persones interessades quedaran en una llista d’espera i els avisarem si es produeix alguna baixa, per tal que puguin venir.

 

Aires del Montseny a la llibreria Ona

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas): Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ