Característiques
  • Activitat Presentació llibre
  • Data inici 25.03.2021
  • Data finalització 25.03.2021
  • Hora 16:00h
  • Lloc Youtube de la Fundació Jacint Verdaguer
  • Preu
    Gratuït

Presentació del llibre ‘Idil·lis i cants místics’. En línia

Presentació del llibre ‘Idil·lis i cants místics’. En línia

25 de març · 16h · Canal Youtube Fundació Jacint Verdaguer

Verdaguer Edicions publica el 15è volum de l’Obra Completa en Edició Crítica de Jacint Verdaguer, Idil·lis i cants místics. Què suposa aquest llibre de caràcter religiós publicat immediatament després de l’obra èpica L’Atlàntida? Tindrem ocasió de saber-ho de la mà del seu curador, Josep Camps i Arbós. En una presentació en línia que comptarà amb la participació de Ricard Torrents, president d'honor de la Societat Verdaguer, Jordina Boix, editora, Josep M. Domingo, membre del Comitè Editorial de Verdaguer Edicions i Llorenç Soldevila, revisor del volum.

Amb la intervenció musical de Duduet, que ha musicat algun dels poemes amb motiu de la nova publicació.

La retransmissió es podrà seguir a través del canal Youtube de la Fundació, el dijous 25 de març a les 16h: https://www.youtube.com/user/fjverdaguer. Recuperable després de l’emissió.

Presentació del llibre ‘Idil·lis i cants místics’. En línia

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ