Característiques
 • Activitat Ruta geològica
 • Data inici 25.07.2021
 • Data finalització 25.07.2021
 • Hora 10:00h
 • Lloc Ermita de la Damunt, Folgueroles
 • Preu
  General 3.00€

  Anticipat 3.00€

  Amics Verdaguer 3.00€

Resplendors de l’alba. Ruta geològica amb la poesia de Jacint Verdaguer

Una ruta geològica i literària a càrrec de la Casa Museu Verdaguer i Geòleg.cat Us convidem a recórrer la Damunt, les escales del Foquers i la bauma de la Riteta tot seguint el rastre de les pedres i les descripcions, sempre precises, dels versos de Verdaguer.

Recorregut: 3 Km
Dificultat: baixa

Aquesta ruta s'emmarca dins les passejades guiades a l’Espai Natural Guilleries-Savassona 2021. Per conèixer-les totes: https://parcs.diba.cat/web/guilleries

Requisits: cal dur calçat, roba còmodes i aigua.

Reserva: cal fer la reserva i la inscripció prèviament a info@verdaguer.cat o trucant a la Casa Museu Verdaguer (938122157) Les places són limitades i les reserves es faran segons l’ordre d’inscripció fins 24 hores abans de l’activitat.

Davant la situació generada per l’evolució de la COVID-19 i l’obligatorietat de donar compliment a allò que disposi en cada moment l’administració competent en matèria de prevenció davant del risc d’infecció, l’organització es reserva el dret de modificar les dates i condicions preestablertes en aquesta programació. En cas que sigui necessari, s’informarà dels canvis.

Resplendors de l’alba. Ruta geològica amb la poesia de Jacint Verdaguer Foto David Fajula

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ