Característiques
  • Activitat activitats
  • Data inici Dijous 06 de agost
  • Data finalització Dissabte 08 de agost
  • Hora 10:00h
  • Lloc Folgueroles
  • Preu
    Gratuït

Ruta Verdaguer i la música.

Verdaguer és el poeta europeu més musciat de tots els temps. Músics, compositors i cantants han treballat les seves lletres i s'han apropat a la seva obra. Coneixem algunes d'aquestes experiències. Recorrem els carrers de Folgueroles i acabem amb un debat sobre els recursos digitals disponibles i què ens agradaria millorar. Adreçada a persones vinculades al mòn de la música (membres de corals, músics, compositors...).

La ruta s'emmarca dins el projecte Públics digitals de la Casa Museu Verdaguer on busquem músics, docent i joves estudiants de filologia per participar a les rutes/taller: 'Verdaguer i la música', 'Verdaguer per a docents' i 'Verdaguer i la filologia'. Cada ruta consta de visita i d'un breu debat, on volem conèixer quins són els vostres interessos digitals. No cal ser expert en internet ni en Verdaguer però sí tenir interès en els dos temes. Us hi animeu?!

Gratuïta. Imprescindible inscripció prèvia: info@verdaguer.cat Places molt limitades. 

S'ofereix els dies 6 i 8 d'agost a les 10 del matí

Ruta Verdaguer i la música

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas): Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ