Característiques
  • Activitat activitats
  • Data inici Divendres 18 de setembre
  • Data finalització Divendres 18 de setembre
  • Hora 18:00h
  • Lloc Jardins de Can Dachs, Folgueroles
  • Preu
    Gratuït

Verdaguer en l’art d’Emili Fontbona

L’escultor Emili Fontbona Ventosa (1879-1938) va fer el 1902 en homenatge a Jacint Verdaguer un medalló al·legòric de les seves  poesies èpica i mística. Més de cent anys després, admiradors de l'obra de l’artista han impulsat, a partir del seu original en guix, un  limitat tiratge en bronze d'aquest medalló.

En un format de taula ronda, entrem en diàleg amb els impulsors de la iniciativa, que ens situaran sobre l’obra de l’artista i el context vital i artístic de Fontbona i Verdaguer. En acabar l’acte,es formalitzarà la donació d'un exemplar de l'edició del medalló a la Casa Museu Verdaguer de Folgueroles.Intervenen a la taula rodona el Sr. Joan-Josep Sabaté Ramon i la Dra. Núria Gil Duran, impulsors del projecte, i el Dr. Francesc Fontbona de Vallescar, nebot net de l'artista i propietari de l'obra original, membre de l’Institut d’Estudis Catalans i de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi. 

En cas de pluja: Sala de plens (sala annexa al jardí)

Verdaguer en l'art d'Emili Fontbona

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas): Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ