Flors del Desvari

28.05.2016

Trobada literària

Dissabte 28 de maig a les 5 de la tarda a l'ermita de la Damunt

Trobada de lectures i improvisacions poètiques i musicals.

La programació és a càrrec de: Xevi Pujol, Núria Armengol, Montse Caralt, Jaume Coll Mariné, Maria Izern, Irina Rifà, Biel Barnils i Gibet Ramon. També s’hi pot trobar una mostra i venda de llibres d’editorials especialitzades en poesia.

El cartell d’enguany porta a l’escenari tres poetesses i tres músics:

Àngels Gregori. Oliva (La Safor), 1985. Viu a Barcelona des de l’any 2003. Amb divuit anys, va rebre el Premi Amadeu Oller per a joves inèdits amb el poemari Bambolines i als dinou va crear El Festival Internacional de Poesia d’Oliva, que dirigeix des de llavors. L’any 2007 va guanyar el Premi Ausiàs March de Poesia de Gandia, amb Llibre de les Brandàlies. L’any 2010, rep el Premi Alfons el Magnànim de Poesia per l’obra New York, Nabokov & Bicicletes i el 2013 el Premi de Poesia dels Jocs Florals de Barcelona amb el poemari Quan érem divendres

Maria Sevilla va néixer a Badalona l’any 1990. El seu primer llibre publicat, Dents de polpa (AdiA Edicions, 2015), és una obra radical que va merèixer un dels reconeixements més importants de Mallorca en guanyar el Premi Bernat Vidal i Tomàs 2015.

Maria Cabrera va néixer a Girona l’any 1983. El  seu primer llibreJonàs (Editorial Galerada, 2004) va merèixer el premi Amadeu Oller. Ha publicat també: La matinada clara (Edicions a Petició, 2010. Ningú no ens representa. Poetes emprenyats(Editorial Setzevents, 2011) amb altres setanta poetes. Aquest poemari va sorgir arran de l'acampada del Moviment 15-M del 2011 a la Plaça de Catalunya de Barcelona.

Jordi Rallo: Format a  la índia i a Tunísia, és considerat un mestre de percussió actual. Durant els darrers 30 anys ha introduït diferents instruments musicals com Tablas-darbouka - panderos - kanjira - uddus - cajón - gongs. etc. Ha participat en concerts amb  la cantant Mª del Mar Bonet, ha fet gira amb  " Els Trobadors",  Rosa Zaragoza,  Enrique Morente, el baixista Carles Benavent i el guitarrista Chicuelo,  la cantaora Ginesa Ortega i Adrián Morales. Ha fet projectes amb Nacho Duato, el cantant i baixista Herbert de Miranda, la txelista Frances Bartlett.

Sébastien Roueche: Nascut al Jura de Suïssa, vinculat en la musica desde infant. Autor compositor i intèrpret de cançons pròpies, que passejara al llarg del seu cami amb varies formacions de varies estils i colors diferents. El seu instrument principal es la veu.
Desde fa un any revisita 25 anys de cançons sota el format més intimista del duo, "Les carottes râpées", format amb el percussionista Tomas Feres!

Hug Vilamala, pianista. Llicenciat  a l’Esmuc, cursant estudis de superior de piano amb el mestre Gennady Dzubenko a l’Escola Luthier. 

Presenta l’acte: Biel Barnils
(Barcelona, 1976) Ha organitzat i participat a múltiples recitals poètics. Coordina el Club de Lectura de la Universitat de Vic i les Tertúlies poètiques al Casino.
És autor del llibre “L’Orgia verbal. Converses amb Màrius Serra” Edicions DAU.
Manté actiu des de fa més de 10 anys el seu blog literari "Tinta xinesa" (tintaxinesa.blogspot.com) i col·labora al diari digital de cultura "Núvol" (http://www.nuvol.com/autor/biel-barnils).
Dinar a la Damunt: 10 €. Socis d’Amics de Verdaguer 8 €. Reserves fins al 26 de maig a la Casa Museu Verdaguer

Trobada de lectures i improvisacions poètiques i musicals.