Característiques
  • Activitat Acte de lliurament del III Premi Verdaguer de Recerca
  • Data inici 10.12.2022
  • Data finalització 10.12.2022
  • Hora 12:00h
  • Lloc Centre Cultural de Folgueroles (Sala Mirador)
  • Preu
    Gratuït

Acte de lliurament del III Premi Verdaguer de Recerca

El dissabte dia 10 de desembre, a les 12 del migdia, es farà lliurament del III Premi Verdaguer de Recerca al guardonat de l'edició 2022, Jaume Coll Mariné, en un acte públic al Centre Cultural de Folgueroles (Sala Mirador).

L’acte comptarà, entre altres, amb la lectura poètica de textos del llibre Pobresa, de Pere Tió, a cura de Núria Armengol i es clourà amb la interpretació musical de Cai Godayol.

Jaume Coll Mariné rebrà el guardó que acredita el premi, peça original del joier Jordi Antentas.

Es prega confirmació d'assistència a: info@verdaguer.cat

Per aquells que no puguin assistir-hi presencialment, l'acte es podrà seguir en directe pel Canal Youtube de la Fundació Jacint Verdaguer.  

El III Premi Verdaguer de Recerca té una dotació de 12.000€ i el treball resultant serà publicat dins la col·lecció Obra Completa en Edició Crítica de Verdaguer Edicions seguint els criteris d’edició de la Societat Verdaguer. La Fundació Jacint Verdaguer convoca el premi cada dos anys amb el suport de la Diputació de Barcelona, del Museu d'Història de Barcelona (MUHBA), l'Ajuntament de les Masies de Voltregà i la Universitat de Vic -Universitat Central de Catalunya (UVic -UCC), amb l’objectiu de fomentar la investigació sobre la figura i l'obra de Jacint Verdaguer.

 

Acte de lliurement del III Premi Verdaguer de Recerca
Update cookies preferences