Característiques
  • Activitat Activitat
  • Data inici 10.03.2022
  • Data finalització 10.03.2022
  • Hora 20:00h
  • Lloc Espai ETC. Passeig de la Generalitat, 46
  • Preu
    Gratuït

El documental Ricard Torrents, memòria viva es projectarà al cineclub Vic

El documental Ricard Torrents, memòria viva és una producció de la Fundació Jacint Verdaguer sota la direcció de Carlota Casas i Toni Casassas que proposa un viatge de descoberta i d’homenatge al pensament, l’obra i la trajectòria vital d’un dels intel·lectuals que més ha fet per la cultura més enllà dels centres neuràlgics del país.

En un acte de generositat, Ricard Torrents consent a compartir una mirada retrospectiva sobre l’obra, les decisions i els actes del passat que, no només l’han portat a ser qui és, sinó que també expliquen una part important del país i de la seva vida cultural.

Ricard Torrents, memòria viva, es presenta en un format de quatre peces audiovisuals d’entre 10 i 15 minuts: La literatura i el descobriment de la pàtria mítica, La llengua i el país, L’acció pública i el compromís amb la cultura i La creació intel·lectual. La primera s’estrenava el 13 de novembre durant el Col·loqui internacional Verdaguer 2021, la darrera en l’acte d’homenatge a Folgueroles amb motiu del seu 85è aniversari.

Reserva d’entrades en línia al web del ETC www.etcvic.cat

 

Llegir més

El documental Ricard Torrents, memòria viva es projectarà al cineclub Vic

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ