Signatura

El nom de Verdaguer escrit al torrent de Folgueroles és obra del poeta i artista Perejaume. La intervenció va consistir a allerar el torrent amb el traç de la signatura del poeta, l’any 2002, quan se celebrava el centenari de la mort de Jacint Verdaguer. Aquesta peça d’art natura (land art) vol mostrar la immensitat de l’obra del poeta i la incapacitat humana de copsar-la sencera. Veure projecte.

Signatura
D’entre aquells llocs posats sota l’advocació d’un autor, Folgueroles és, sense cap mena de dubte, un dels més incontrovertibles. Tot el terme constitueix la paleta de llocs Verdaguer amb el gorg profund i negre de Nitons, que és el forat que hi ha per passar-hi el dit i tenir el terme agafat per la mà.
Perejaume Cims pensamenters, Barcelona 2004  Polígrafa p. 74-75

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ