Característiques
 • Activitat Activitat
 • Data inici 30.05.2021
 • Data finalització 30.05.2021
 • Hora 12:00h
 • Lloc MUHBA Vil·la Joana
 • Preu
  General 5.00€

  Anticipat €

  Amics Verdaguer 3.00€

En defensa pròpia: Verdaguer contra la censura

Vil·la Joana es va convertir en casa d’estiueig al segle XIX, mentre que al segle XX va ser equipament d’ús educatiu. Avui és alhora un memorial i una casa de i per a la literatura, un espai que posa de relleu i reivindica el valor de la paraula literària a partir de la figura de Verdaguer.

L’escriptor esdevé l’eix vertebrador a partir del qual es presenta la història de Barcelona com una ciutat estretament connectada amb l’escriptura i que, a més, serveix per transmetre el fenomen de l’experiència literària universal. D’aquesta manera, el museu planteja un recorregut que transita per l’educació especial que es feia a Vil·la Joana, que continua recordant la rellevància social de la vida i també de la mort de Verdaguer i que finalitza per testimoniar la transcendència pública de la literatura.

Una activitat per revisitar l'obra de Verdaguer a partir de la seva confrontació amb el poder i la lluita contra la calumnia i la censura.

 

En defensa pròpia: Verdaguer contra la censura

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ