Característiques
 • Activitat Activitat
 • Data inici 10.06.2021
 • Data finalització 10.06.2021
 • Hora 18:00h
 • Lloc MUHBA Vil·la Joana
 • Preu
  General €

  Anticipat €

  Amics Verdaguer €

Paraules i sons. Itinerari literari per la Barcelona dels segles XIX i XX

Paraules i sons és, hores d'ara, un clàssic consagrat a la cruÏlla entre els treballs sobre patrimonis literaris i musicals del Muhba. Un passeig literari amb contrapunt musical pels relats que han construït l'imaginari de la Barcelona contemporània, amb textos triats i llegits per l'actriu i rapsoda Gemma Sangerman, acompanyada pel clarinet d'Oriol Romaní.

Les paraules són de Joan Brossa, David Castillo, Josep Maria Espinàs, Tomàs Garcés, Àngel Guimerà, Guerau de Liost, Joan Maragall, Oriol Martorell, George Orwell,  Carles Pi i Sunyer, Josep Pla, Francesc Pujols, Mercè Rodoreda, Montserrat Roig, Josep Maria de Sagarra, Joan Sales, Joan Salvat-Papasseit, Jordi Sierra i Fabra i Jacint Verdaguer.

Les músiques que acompanyen els textos són tradicionals catalanes, populars i peces de Joaquim Homs, Igor Stravinsky, John Cage, J. S. Bach i improvisacions.

Aforament limitat. Cal fer inscripció prèvia al següent enllaç: https://entrades.eicub.net:8443/muslinkIII/venda/index.jsp?nom_cache=HISTORIA&property=HISTORIA&lang=1&codiActiv=716

_Paraules i sons. Itinerari literari per la Barcelona dels segles XIX i XX

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ