Dir el vers

«Dir el vers» és un taller de lectura de poemes en veu alta per a escoles i instituts. Aquesta proposta de la Fundació Jacint Verdaguer té l’objectiu de fomentar la lectura dels clàssics i, concretament, de la poesia de Jacint Verdaguer. Volem que per als infants i joves suposi una descoberta de la riquesa literària i lingüística a través de l’expressió oral i la musicalitat de la llengua.

El taller acaba amb l'enregistrament en àudio del treball fet, la qual cosa implica els centres, que participen en la generació de continguts sonors per a l’esfera digital i en la difusió del patrimoni literari català. El treball amb l’oralitat i la llengua és una constant de la Casa Museu Verdaguer: promou la formació a escoles, rutes literàries, col·laboracions en formació d’adults, tallers sobre la musicalitat de la llengua…

És per això que el fet sonor i la llengua —el valor d’allò que es diu i de com es diu— guanyen un interès especial en tots els seus formats, també en el digital, on la Fundació Jacint Verdaguer té una presència consolidada.

VEGEU: L'Escola la Monjoia treballa la poesia amb el taller 'Dir el vers'

Imatge Dir el vers
Update cookies preferences