Activitats educatives

26.07.2019

A continuació trobareu les activitats educatives de la Casa Museu Verdaguer, adreçades a alumnes de tots els nivells educatius. Són un conjunt de propostes que volen apropar a la figura i l'obra de Jacint Verdaguer, però també a la vida del seu temps i a la poesia i a la literatura d'avui. Generarem preguntes i buscarem respostes. Qui va ser Jacint Verdaguer? Per què ha passat a la història? Per què està tan vinculat a Folgueroles? Per què encara avui és important? Què és la poesia?

Aquest programa s'adapta als diversos nivells educatius i a les necessitats competencials i busca per sobre de tot ser significatiu i valuós per als infants petits i no tan petits que ens visiten cada curs. 

Com combinar la visita

informació pràctica

Per tal que la visita s'adapti millor a les vostres necessitats educatives i logístiques, us fem diverses propostes que podeu incorporar a la visita de la Casa Museu Verdaguer.

1. Verdaguer i la creació.
Al segon pis de la Casa Museu es veu el procés de creació de Verdaguer per escriure Canigó, així com les creacions d'artistes contemporanis a partir de la seva obra. L'audiovisual es pot adaptar per al treball:

a) Fragment del Canigó i el Pirineu a l'època de Verdaguer amb imatges de la pel·lícula Maleïda 1882.
b) Verdaguer i la música. A partir de fragments de poemes musicats.

2.Esmorzar o berenar. Afegiu a la ruta una parada per menjar la típica coca del mossèn amb llonganissa i xocolata. Cal afegir-hi 2,5 € per infant al preu de l'activitat. Inclou beguda.

3. L'hora habitual d'atenció al públic és de dilluns a divendres de 10 a 14 h però amb reserva prèvia es pot iniciar la ruta a les 9 h o programar-la a la tarda

4. Consulteu els materials didàctics d'activitat amb continguts previs per treballar a l'aula a: www.educacio.verdaguer.cat

Update cookies preferences