5 rutes literàries Verdaguer: estiu 2020

01.07.2020

Actualitat

NOVES RUTES DE JULIOL i AGOST 2020

Aquest 2020 us proposem recórrer Folgueroles per descobrir Verdaguer en petits grups. Dins el projecte Públics digitals de la Casa Museu Verdaguer busquem músics, docent i joves estudiants de filologia per participar a les rutes/taller: 'Verdaguer i la música', 'Verdaguer per a docents' i 'Verdaguer i la filologia'. Gratuïtes. I obrim a tots els públics: 'Els carrers del nucli antic' i 'Aires del Montseny' en una ruta privilegiada, guiada per Llorenç Soldevila, curador del llibre. Imprescindible inscripció prèvia: info@verdaguer.cat Places limitades. 

29/08_19h · Ruta Aires del MontsenyDissabte 29 d'agost, a les 19h. Ruta a càrrec del curador del llibre Aires del Montseny (Verdaguer Edicions, 2020), Llorenç Soldevila, amb motiu de la recent presentació del volum. Es recorren algun dels escenaris que Verdaguer narra en aquesta 'antologia vital'. Activitat gratuïta amb inscripció prèvia a: info@verdaguer.cat

Matins de dt a dv · Ruta Verdaguer a Folgueroles: els carrers del nucli antic. La ruta, d'1 hora de durada, s'ofereix el matins d'entre setmana, de dimarts a divendres, amb cita prèvia, només durant els mesos de juliol i agost, per a petits grups o fins i tot per a públic individual a partir de dues persones. 5€ per persona. Es recomana combinar-ho amb la visita a la Casa Museu Verdaguer

Tres rutes dins el projecte Públics digitals de la Casa Museu Verdaguer
Sou docents, músics o joves estudiants de filologia o traducció i interpretació? Ens agradaria que participéssiu a una de les rutes gratuïtes que hem programat. Busquem persones que des d'aquests àmbits ens ajudin a millora la presència de Verdaguer a l'entron digital. Com? Participant a una ruta-taller. Us proposem una ruta per alguns dels espais vitals de Verdaguer a Folgueroles vinculats a la vostra temàtica. Després de la ruta, acabarem amb un debat temàtic (30 minuts) centrat en els recursos sobre Verdaguer a la xarxa. De ben segur ens aporta noves eines de refexió. No cal que sigueu experts en Verdaguer ni en internet o xarxes, tantsols que tingueu interès en les dues coses. Us proposem una visita lúdica que inclou el museu i espais vitals del poeta i compartir un debat i opinons amb un grup reduït de màxim 10 persones.

6/08_ 10h i 7/08_18.30h · Ruta Verdaguer i la música. Verdaguer és el poeta europeu més musciat de tots els temps. Músics, compositors i cantants han treballat les seves lletres i s'han apropat a la seva obra. Coneixem algunes d'aquestes experiències. Recorrem els carrers de Folgueroles i acabem amb un debat sobre els recursos digitals disponibles i què ens agradaria millorar.
Adreçada a persones vinculades al mòn de la música (membres de corals, músics, compositors...). ​Activitat gratuïta amb inscripció prèvia a: info@verdaguer.cat. Places limitades. 

5/08 i 7/08_10h · Ruta Verdaguer per a docents. Durada: 1h 30min. Verdaguer és un dels autors cabdals de la literatura catalana, que com altres autors clàssics, té una modesta modesta a les aules. Com s'ensenya? De quins recursos disposem? Ens apropem al personatge, recorrem els carrers de Folgueroles i entrem en debat. Ruta adreçada a personal docent de primària i secundària. â€‹Activitat gratuïta amb inscripció prèvia a: info@verdaguer.cat. Places limitades. 

28/08_10h · Ruta Verdaguer i la filologia. Durada: 1h 30min. Aprendre sobre Verdaguer i amb Verdaguer. Una proposat de recorregut per Folgueroles i la Casa Museu Verdaguer per a joves estudiants de filologia i traducció i interpretació. â€‹Acabarem entrant en debat sobre els recursos digitals sobre l'autor. Activitat gratuïta amb inscripció prèvia a: info@verdaguer.cat. Places limitades.

Més informació a la Casa Museu Verdaguer (Atenció telefònia: 938 122 157 · Dt - dg de 10 a 14h)
Si voleu conèixer les rutes habituals per a grups les trobareu AQUí

 

 

Torrent de Folgueroles PerejaumeTorrent de Folgueroles. Signatura. Perejaume, 2002

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ