Amposta celebra les Jornades de les Lletres Ebrenques dedicades a les biografies

20.10.2020

Actualitat

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a la Biblioteca Sebastià Juan Arbó d'Amposta la quinzena edició de les Jornades de les Lletres Ebrenques. Malgrat les limitacions que imposa la pandèmia, la biblioteca ha acollit conferències, debats, premis i presentacions a l'entorn del gènere biogràfic i la producció ebrenca. El dissabte dia 17 la primera taula del matí ha estat un conversa sobre Verdaguer i la biografia d'Arbó sobre el poeta, obra de 1952, on han assistit l'escriptor Emigdi Subirats i la directora de la Fundació Jacint Verdaguer, Jordina Boix. 

Durant el matí també s'ha exposat a la biblioteca la mostra Biografies i biografismes de Verdaguer, on es repassen les prop de quaranta obres publicades en aquest gènere sobre el poeta de Folgueroles.

Amposta celebra les Jornades de les Lletres Ebrenques dedicades a les biografiesFoto A. FJV
  • Amposta celebra les Jornades de les Lletres Ebrenques dedicades a les biografiesFoto A. FJV
  • Amposta celebra les Jornades de les Lletres Ebrenques dedicades a les biografiesFoto A. FJV

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ