Cadena humana per reivindicar la llengua catalana a l’escola

10.12.2012

Actualitat

Ens hem llevat amb un matí boirós i gris ; però al cap de poc ja hem començat a sentir la cridòria dels nens i nenes de l'escola que començaven a preparar-se per a la cadena humana. Els més petits han sortit de l'escola i els més grans del museu tots amb l'enganxina ”Som hereus de la llengua de Verdaguer”. Tot anant cap a la plaça, la gent s'anava afegint a la corrua que com un cargol ha anat rodejant el monument al poeta i s'hi veia una munió de barretines que vermellejaven en mig de la boira.

Hi ha hagut parlaments de la directora de l'escola i de la fundació Jacint Verdaguer i l'actor Lluís Soler ha llegit magistralment un fragment del “Discurs de Berga” de Jacint Verdaguer que petits i grans han seguit amb atenció. Finalment entre tots hem cantat Els Segadors dirigits per la mestra de música de l'escola.


Un acte breu, molt emotiu, que vol sembrar l'amor per la nostra llengua en el cor dels infants.

Imatges de l'acte
Discurs de Berga

Som hereus de la llengua de VerdaguerFoto A. FJV

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ