Canigó un refugi per a Extremera

29.03.2018

Actualitat

Canigó, un refugi  per a Extremera

Rebem una emotiva carta de Joaquim Forn des de la presó d'Estremera, el que havia de ser un regal de Nadal s'ha convertit en un regal de Pasqua. Regalar el llibre Canigó de Verdaguer dit per una de les millors veus del país és  una bona manera de fer arribar el nostre caliu als presos.

Emociona llegir la carta manuscrita per Joaquim Forn on parla de la lectura com un dels refugis a la presó. El dia 15 de desembre, pensant amb la fredor de les presons durant els dies de Nadal,  vam decidir d'enviar el darrer volum de Verdaguer Edicions:  Oir Canigó en veu i versió de Lluís Soler a les presons espanyoles on estan reclosos  Jordi Sánchez,  Jordi Cuixart, Oriol Junqueras i Joaquim Forn.

Vam tenir una enorme decepció quan l'11 de gener ens van arribar els quatre sobres completament estripats i amb una nota dient que no complia les mesures de seguretat.  Es veu que els sobres de bombolles no s'admeten a les presons.

Immediatament, vam tornar a enviar els 4 llibres en sobres simples i segons ens indica Joaquim Forn el dia 24 de març va poder rebre el volum. Desconeixem el destí dels altres sobres i no sabem si han arribat o no als seus destinataris. Rebre avui la carta signada des  d'Extremera  ens ha omplert d'emoció i ens ha encoratjat a recordar els versos del poeta que en els moments més amargs de la seva vida mantenia , malgrat tot,  el bri d'esperança en què algun dia es faria justícia: “Totes les ones de la mar/ no poden rompre un gra d'arena”

  • Canigó, un refugi per a Extremera

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ