Cinquanta anys de constància i fermesa

23.05.2017

Actualitat

La Festa Verdaguer d'enguany ha vingut marcada per un canvi d'imatge amb una fulla de roure que recull  el concepte de Folgueroles territori literari i – per primera vegada- s'estén fins a Barcelona. Els actes s'han programat en base a la celebració dels 50 anys de l'obertura de la Casa Museu i fent una profunda reflexió sobre l'apropiació de Verdaguer per part del franquisme.

L'acte d'homenatge del diumenge va ser presidit per la Consellera Neus Munté la qual ,durant el parlament, va ressaltar la robustesa de la fulla de roure que al seu entendre demostra la constància i la fermesa de Folgueroles i el poble català per mantenir viva la seva cultura. Malgrat el trencament que va representar la Guerra Civil i les dificultats socials de tot tipus es va persistir en la voluntat de fer un museu, la Casa Museu es va fer realitat i des del 18 de juny de 1967 el poeta té un lloc de memòria.

 

Cinquanta anys de constància i fermesaFoto A.FJV

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ