Comença la filmació del documental 'Verdaguer al Pirineu'

26.05.2017

Actualitat

Documental: Verdaguer al Pirineu

El llibre Maleïda de Bernat Gasull de Verdaguer Edicions ha inspirat al realitzador cinematogràfic Albert Naudin i a la productora Film Explora a rodar una pel·lícula sobre l'aventura de Verdaguer per arribar a l'Aneto. Albert Naudín ens explica l'experiència del rodatge de les primeres imatges:

Després de molts esforços, el projecte comença a fer-se realitat, dimecres passat vàrem filmar la primera seqüència de la pel·lícula als bonics paratges dels Munts, proper a Folgueroles. 

Gràcies a la col·laboració de l'escola Mossèn Cinto Verdaguer, i als nens que hi van participar, es va representar una escena de la infantesa del poeta, potser un moment màgic que més tard el va conduir cap a les muntanyes més prominents del nostre país i a la creació literària de grans poemes.

filmexplora.wixsite.com

filmexplora/verdaguerpirineus

 

Comença la filmació del documental "Verdaguer al Pirineu"Foto A.FJV
  • Comença la filmació del documental "Verdaguer al Pirineu"
  • Comença la filmació del documental "Verdaguer al Pirineu"Foto A.FJV

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ