Comencem les reformes del “Dalt més alt” de la Casa Museu Verdaguer

01.12.2015

Actualitat

Què hi havia?

L'exposició  es va instal·lar el  2004 al “dalt més alt de la casa” per  explicar el procés creatiu del poeta quan escrivia Canigó, bàsicament les excursions que va fer pel Pirineu i els croquis de les seves llibretes pirinenques que es conserven a la Biblioteca de Catalunya.

En el mateix espai hi havia l'obra sobre Verdaguer que l'artista Perejaume ha fet a Folgueroles com obra gràfica, performances i intervencions directes sobre el territori.

Què hi fem?

La remodelació es fa a partir de la proposta expositiva de Perejaume que consistirà en presentar la mateixa temàtica que hi havia però amb un discurs nou, més ben integrat en l'espai i amb elements expositius  d'acord amb la tecnologia actual i donant un protagonisme a l'obra original dels dos autors.

Quan es podrà veure?

L'espai quedarà en obres fins a finals del mes de gener però es podrà  visitar  igualment  la Casa Museu  i l'àudiovisual es projectarà a la planta baixa.

La inauguració de l'espai renovat està prevista a finals de gener o durant el mes de febrer.

Disculpeu les molèsties!

 

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ