Contacontes a la Casa Museu Verdaguer

27.05.2021

Actualitat

El passat 18 de maig, la contacontes Caro Von Arend va fer una sessió a la Casa Museu Verdaguer amb els infants de l’Institut Escola Mossèn Cinto de Folgueroles. Els nens i nenes dels cursos de P3, P4 i P5 van poder gaudir i escoltar els contes que els explicava la Caro qui, amb la guitarra i altres objectes, va aconseguir traslladar la mainada al País dels Contes. 

La sessió es va portar a terme al pati de la Casa Museu, on es va estirar una catifa adient per tal que els infants poguessin seure al terra sense fer-se mal ni embrutar-se, mentre escoltaven atentament els relats que se’ls explicava. D’aquesta manera, a més, es van poder respectar les mesures sanitàries d’aforament dins el recinte. 

Un cop acabada la sessió, amb els nens i nenes de la classe de P5 es va fer un recorregut per la Casa Museu, fent parades als llocs més emblemàtics com ara l’habitació i la cuina, on els menuts van poder fer preguntes sobre la vida del poeta a la guia i d’aquesta manera conèixer com era de diferent la vida al segle XIX. 

 

Contacontes a la Casa Museu Verdaguer

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ