Dimonis de Cabosanroque al Col·loqui Internacional Verdaguer

25.09.2021

Actualitat

El XI Col·loqui Internacional Verdaguer és un congrés de caràcter biennal dedicat als estudis contemporanis de Verdaguer. Se celebra de l'11 al 13 de novembre 2021 a Barcelona, Vic i Folgueroles. La temàtica és enguany 'Les apropiacions i presències de Verdaguer' i per tant, entre altres, a la creació en diverses disciplines a partir de l'obra del poeta. La Casa Museu Verdaguer forma part del comitè organitzador i acollirà a Folgueroles el tercer dia de les jornades (Centre Cultural).

El projecte expositiu i instal·latiu DIMONIS. -orcismes i in-orcismes de Verdaguer creat per Cabosanroque (Laia Torrents Carulla i Roger Aixut Sampietro) és una proposta de la Fundació Jacint Verdaguer per al Col·loqui Internacional Verdaguer. El punt de partida de la creació de Cabosanroque és el llibre homònim Dimonis, d’Enric Casasses, publicat el 2014 per Verdaguer Edicions, el segell editorial de la Fundació.

Els Dimonis de Cabosanroque inicien un període d’itinerància per sales d’arts visuals de Catalunya ja que ha estat un dels projectes seleccionats dins el programa d’exposicions itinerants del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Amb el suport de la funcació, el primer espai del programa d’itinerància serà Vic, acollit a la nau central de l’església de La Pietat (Vicpuntzero), en el marc de l'XIè Col·loqui Internacional Verdaguer.

Imatge vídeo

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ