El conseller Santi Vila ens visita

07.06.2016

Actualitat

Els conseller de Cultura  Santi Vila va venir a Folgueroles on fou rebut a l'ajuntament per l'alcalde Carles Baronet  i per la regidora de turisme Cèlia Casadevall. A continuació, el conseller que anava acompanyat per la Directora de Serveis Territorials de Cultura de la Catalunya Central , M. àngels Blasco i per la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs, es va reunir amb els patrons de la fundació Jacint Verdaguer . La directora, Carme Torrents, va parlar de la fundació: la missió, els objectius i les activitats que s'estan portant a terme des d'aquesta institució. El conseller es va mostrar interessat per Verdaguer Edicions, pel projecte de celebració dels 50è aniversari de la Casa Museu que es portarà a terme l'any vinent i, va convenir amb els patrons que la fundació té una abast nacional i que per aquest motiu convé consolidar uns pressupostos  que permetin programar activitats a llarg termini.

A continuació, va visitar la Casa Museu Verdaguer i en el marc de l'exposició recentment inaugurada Dos creadors. Verdaguer Perejaume, l'esperaven l'actor  Lluís Soler i l'escriptor i artista Perejaume que de manera informal van presentar la seva relació i compromís amb Verdaguer.  En ser un espai reduït el conseller va poder parlar i intercanviar opinions.  També se li va fer arribar una carta de la Societat Verdaguer de suport a la Literatura.

El conseller Santi vila ens visitaFoto A.FJV

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ