El MUHBA Vil·la Joana homenatja Verdaguer amb música

11.06.2020

Actualitat

El MUHBA -Museu d'Història de Barcelona- ha homenatjat Verdaguer amb la música d'Arnau Tordrea i Roger Mas en el dia de la mort del poeta. Aquest dimecres 10 de juny, dia de la mort el cantautor Roger Mas ha ofert un concert online des de les sales del MUHBA Vil·la Joana. El concert s'ha pogut veure i escoltar al canal de youtube i a la pàgina de facebook del Museu d'Història de Barcelona. I es pot recuperar en qualsevol moment des d'aquests mateixos espais. 

Roger Mas interpreta 6 poemes del llibre Al Cel de Jacint Verdaguer, que ja va recollir al seu disc “Les Cançons Tel·lúriques” i ho fa des de 6 espais diferents del MUHBA Vil·la Joana, Casa Verdaguer de la Literatura, on va morir el poeta.

El mateix dia, a les 16 h i també a través del canal de youtube del MUHBA, Arnau Tordera ha ofert la conferència “Musicant Verdaguer”, en la qual parla de les obres musicades amb versos de Verdaguer. 

El MUHBA i la Fundació Jacint Verdaguer tanquen amb aquestes dues propostes els actes de record i homenatge al poeta, després de l'obligada cancel·lació de la Festa Verdaguer d'aquest any en l'any del 175 aniversari del naixement del poeta.

El MUHBA Vil·la Joana homenatja Verdaguer amb música

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ