Es publica l'informe sobre els 12 museus catalans que van incrementar visitants l’estiu 2020

16.02.2021

Actualitat

La Casa Museu Verdaguer és un dels 12 museus de Catalunya que l’agost 2020  va incrementar visitants respecte del mateix període de l’any anterior.  Així ho publica l’Observatori dels Públics del patrimoni Cultural a l’informe fet públic avui: Museus i equipaments patrimonials que van augmentar públic l'agost 2020 respecte 2019. 

Amb la voluntat de compartir l’experiència, que pot ser d’utilitat per a d’altres equipaments del país, recull algunes qüestions que permeten explicar aquest augment en la freqüentació de visitants (les activitats, les accions i els canals de comunicació utilitzats, així com les tipologies habituals de públics). L’estudi s’emmarca en les recerques sobre l’impacte de la COVID-19 en la freqüentació dels museus a Catalunya, que en el seu conjunt ha estat molt negatiu.

Els museus i equipaments patrimonials que han participat a l’estudi són els següents:

Can Quintana. Museu de la Mediterrània
Casa Museu Verdaguer
Castell de Miravet
Cartoixa d'Escaladei
Ecomuseu de les Valls d'Àneu
Museu de Badalona
Museu de la Conca Dellà i Dinosfera
Museu de Mataró
Museu de Tortosa. Històric i Arqueològic de les Terres de l'Ebre
Museu del Suro de Palafrugell
Museu d'Història de Sabadell

Més informació

Es publica l'informe sobre els 12 museus catalans que van incrementar visitants l’estiu 2020Observatori de públics

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ