Festa Verdaguer 2023. Comencem!

09.05.2023

Actualitat

La Festa Verdaguer és una invitació a gaudir de la llengua, la festa, la música, l’art i la poesia des de Verdaguer i dels llocs verdaguerians.

És un festival literari i d’arrel tradicional que ens apropa a Verdaguer a través de noves interpretacions que creixen i es consoliden. Enguany la música, l’art i la poesia i les propostes que neixen de la col·laboració entre col·lectius prenen força i agafen el seu espai. El festival tindrà lloc del 12 de maig al 10 de juny a Folgueroles i Barcelona, però per començar us destaquem algunes de les activitats programades per al primer cap de setmana.

El diumenge 14 de maig, de 10h a 14h, a la Plaça Verdaguer de Folgueroles podreu gaudir del XIX Mercat de Llibre Vell de Poesia, així com l'homenatge anual al poeta amb l'ofrena floral que evoca la tradició de deixar rams al monument del Pedró (Pericas, 1908). Tot seguit tindrà lloc a l'Església de Santa Maria de Folgueroles la missa en record al poeta i, a continuació, a les 12:30h, es faran ballets i danses tradicionals de Folgueroles al centre de la Plaça Verdaguer, sota la direcció de Montse Segalés i amb la música dels Flabiolaires de les Guilleries. Per acabar, a la 13:30h, als Jardins de Can Dachs, es farà el parlament d'homenatge a Verdaguer a càrrec d'Izaskun Arretxe, directora de la Institució de les Lletres Catalanes.

El mateix diumenge 14 de maig, a les 19h, tindrà lloc a l'Església de Santa Maria de Folgueroles el concert de Maria del Mar Bonet acompanyada del músic Borja Penalba.

 

Consulta tota la programació aquí

 

Festa Verdaguer 2023. Comencem!
Update cookies preferences