Homenatge a Joan Torrent a Sant Feliu de Guíxols

18.11.2019

Actualitat

El dissabte 16 de novembre s'ha celebrat al Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols la jornada literària Entre Verne i Verdaguer. L'univers científic, geogràfic i literari de Joan Torrent i Fàbregas (1901-1996). Un acte de reconeixement i homenatge a l'estudiós guixolenc Joan Torrent i Fàbregas que s'ha plantejat també com unes jornades de divulgació dels seus dos grans autors d'estudi: Verdaguer i Verne. 

Les jornades han versat sobre la ciència i la literarura i ha comptat amb la participació de dels verdagueristes Pere Tió, Ramon Pinyol, Ronald Puppo, Carme Barceló i Xavier Duran. Organitzada per la Societat Catalana Jules Verne, la Societat Hispànica Jules Verne, la Societat Catalana d'Història de la Ciència i la Tècnica (IEC), la Biblioteca Municipal Octavi Viader i el Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols, i amb la col·laboració, de la Fundació Jacint Verdaguer i la Societat Verdaguer.

Homenatge a Joan Torrent a Sant Feliu de GuixolsFoto A. FJV
  • Homenatge a Joan Torrent a Sant Feliu de GuixolsFoto A. FJV

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ