L' Exposició Caritat, un llibre almoina reprèn la gira a través de la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona

24.03.2013

Actualitat

L'exposició Caritat, un llibre almoina. Poesia solidària de Jacint Verdaguer produïda per la Fundació Jacint Verdaguer amb la col•laboració de la Càtedra Verdaguer d'Estudis Literaris de la Universitat de Vic inicia una gira per diverses biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.
L' interès de l'exposició rau ,per una banda, en donar a conèixer Caritat un llibre poc conegut de Verdaguer; i de l'altra posar de manifest l'acció solidària del poble català en vers els pobres i damnificats pels devastadors terratrèmols d'Andalusia a la darreria del segle XIX.
Durant l'any passat l'exposició va viatjar per una desena de museus i centres de patrimoni literari i va ser vista per més de 7000 persones.
Fruit d'un acord amb Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, ara, inicia una nova gira que la portarà al mes de març a la biblioteca de Dos Rius de Torelló, per l'abril a l'ateneu Les Bases de Manresa, pel maig a Sant Adrià del Besós, pel juny a Viladecavalls, juliol Sant Idelfons de Cornellà, per l'agost a El Bruc, pel setembre a El Papiol, per l'octubre a Sant Feliu Sasserra i pel novembre a la biblioteca Central de Terrassa. 
 

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ