'La lluna' de Verdaguer, musicada per Ian Shaw

19.01.2022

Actualitat

El dia 8 de gener, més de 150 intergrants del projecte musical El Cor Canta es trobàvem al Teatre l'Atlàntida de Vic per a l'assaig del concert Crescendo i feien ressonar els versos del poema 'La lluna' de Verdaguer.
L'estrena que es podrà veure només a Torroella de Montgrí (25 de febrer), l'Auditori de Barcelona (27 de febrer) i Terrassa (4 de març).

'La Lluna', musicada pel compositor anglès Ian Shaw, és una obra basada en el poema de Jacint Verdaguer i guanyadora del segon Concurs Internacional El Cor Canta de composició d'obres per a Cor i Orquestra. L'estrena d'aquesta peça és un dels temes centrals del concert, juntament amb l'estrena de la "simfonia per a cordes número 8" de William Herschel i la interpretació final de la "Missa per la Pau" de Salvador Brotons, encarregada expressament per a El Cor Canta.

Més informació: https://el9nou.cat/osona-ripolles/cultura-i-gent/verdaguer-musicat-per-un-compositor-angles/"La lluna" de Verdaguer, musicada per lan Shaw

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ