La Quinzena literària Verdaguer renova nom, amplia dates i arriba a Barcelona

23.01.2017

Actualitat

La cita literària, sota el nom de Festa Verdaguer, tindrà lloc del 18 de maig al 18 de juny a Folgueroles i Barcelona

La Quinzena Literària Verdaguer presenta canvis important per aquesta edició 2017. La cita literària anual a Folgueroles creix en abast geogràfic i dates i fa el salt a la capital del país.

La festivitat amb motiu del naixement de Verdaguer, ha crescut en activitats i continguts durant els darrers anys fins a esdevenir una cita cultural i literària que aglutina concerts, espectacles, recitals poètics, festa popular i conferències sobre literatura i llibres.

Les activitats que actualment es programaven durant quinze dies, creixen fins a durar un mes en un programa d'acte que va del 18 de maig al 18 de juny. En aquest programa d'actes s'hi suma Vil·la Joana (MUHBA) qui també programarà seguint la trajectòria del festival folgarolenc.  Aquest treball conjunt és fruit de l'acord de col·laboració entre Fundació Jacint Verdaguer i el Museu d'Història de la Ciutat de Barcelona. Els actes es programaran en diversos espais de Folgueroles, Osona, Vil·la Joana (Vallvidrera) i Barcelona.

Aquesta renovació en continguts i dates es visualitza en una renovada ‘Festa Verdaguer'. La cita cultural perd ‘Quinzena literària' i recupera el nom popular que s'empra ha identificat aquest acte festiu a Folgueroles.

Els cartell i el programa complets de la Festa Verdaguer 2017 es faran públics més endavant.
 

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ