La segona nit dels Vespres...ens porta a una lectura postmoderna de la societat en què vivim

15.02.2012

Actualitat

Divendres, més de vint-i-cinc persones van assistir ala Vespres amb lo follet a la Casa Museu Verdaguer i veure la mítica pel·lícula Blade Runner de Ridley Scott(1982) comentada per Albert Chillón escriptor, assagista i professor de la UAB.

La visualització de la pel·lícula, de ciència ficció, ambientada en una societat postmoderna de nord americana en un hipotètic 2019, va donar peu a seguir les interessants reflexions del professor. Un debat molt amè que ens va portar a preguntar-nos cap on anem i quins reptes té  la societat actual en el context aclaparador de la crisi. Una crisi que segons Chillón més que econòmica és una crisi de l'Humanisme que ens porta a replantejar-nos com a col·lectivitat. I és des d'aquest prisma que Blade Runner, trenta anys  després de la seva estrena, continua essent vigent.
Recull de fotos segona nit dels vespres amb lo follet

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ