La UB concursa al CINTOnitzats

13.05.2022

Actualitat

El CINTOnitzats és un concurs dels Serveis Lingüístics de la Universitat de Barcelona adreçat a tota la comunitat UB: alumnat, professorat, personal d’administració i serveis i Grup UB. El concurs, que es fa durant el mes de maig de 2022, ens convida a conèixer, mitjançant el joc i l’humor, detalls i curiositats de la vida i l’obra de Jacint Verdaguer, Mossèn Cinto, a través de nou preguntes de resposta múltiple.  Es pot participar al CINTOnitzats a través de la web www.ub.edu/sl/cintonitzats, on es publicaran les nou preguntes. Els participants tindran l’opció de guanyar tres paquets exclusius Jacint Verdaguer: dos per al col·lectiu de l’alumnat i un per al col·lectiu dels treballadors (PAS i PDI). A través de les xarxes socials de la Universitat de Barcelona es farà servir l’etiqueta #CINTOnitzats. 

Aquest concurs dels Serveis Lingüístics és ja la cinquena edició d’un certamen anual dedicat a una figura destacada de la llengua o la literatura catalanes. L’any 2018 es va dedicar a Pompeu Fabra, el 2019 a Joan Brossa, el 2020 a Caterina Albert i el 2021 a Montserrat Roig. Aquest 2022 el concurs ret homenatge a Jacint Verdaguer, en el 120è aniversari de la seva mort.  

El CINTOnitzats es fa amb l’ajut del Vicerectorat de Relacions Institucionals, Comunicació i Política Lingüística i amb la col·laboració de la Xarxa de Dinamització Lingüística.

Us proposem estar atents al començament del concurs per poder aprendre, divertir-vos i guanyar tres paquets exclusius Jacint Verdaguer. Aquests paquets consisteixen, cadascun, en una visita a un espai relacionat amb el poeta més un lot de llibres verdaguerians, un dels quals… fet de xocolata!   

Amb la col·laboració de la Fundació Jacint Verdaguer. 

Cintonitzats

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ