La vida de Verdaguer entra a les xarxes amb el projecte 'Tal dia com avui...'

21.05.2021

Actualitat

Comencem el projecte “Tal dia com avui en la vida de Jacint Verdaguer” a les xarxes socials. Una idea i creació de mà de l’escriptor Àlvar Valls i de la filòloga Roser Carol que es publica amb el suport de la Fundació Jacint Verdaguer.

L’aparició d’un perfil de twitter i d’un blog amb continguts diaris sobre la vida i l’obra de Jacint Verdaguer són només la punta de l’iceberg d’un treball colossal per part dels dos autors que es resumeix en la construcció de la bibliografia i de la cronologia de Jacint Verdaguer.

El projecte i la primícia d’aquesta divulgació oberta s’expliquen en detall en la taula rodona Verdaguer colossal. Una trilogia verdagueriana Valls-Carol: novel·la, cronologia, bibliografia, celebrada a Folgueroles el dia 20 de maig en el marc de la Festa Verdaguer 2021.

El perfil que publlica el twit diari és @taldiacomavuijv i on es poden recuperar tots els continguts ampliats al blog www.taldiacomavuienlavidadejacintverdaguer.cat

Imatge gràfica del Tal dia com avui en la vida de Jacint Verdaguer

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ