La visita de directius del Departament d’Ensenyament

26.05.2017

Actualitat

La visita de directius del Departament d'Ensenyament

Dimecres, 24 de maig, la directora de l'escola Mossèn Cinto Montse Lahoz havia organitzat una visita a la Casa Museu Verdaguer  amb  membres del Departament d'Ensenyament. La trobada,que es va produir en plena efervescència de la Festa Verdaguer,  va comptar amb la presència de Carme Ortoll, directora General d'Educació Infantil i Primària;  Mercè Esteve sots directora d'atenció a la diversitat; Antoni Massagué, director de SSTT; Anna Torruella, sotsdirectora de SSTT;  Emma Tarradellas, inspectora d'Ensenyament i Carles Baronet, alcalde de Folgueroles i president de la Fundació Jacint Verdaguer.

L'objectiu era conèixer de prop les activitats que des de l'escola s'organitzen conjuntament amb la Casa Museu Verdaguer per treballar la figura del poeta, la llengua i la cultura.

Durant la visita se'ls va parlar dels 50 anys de l'obertura de la Casa Museu, de les darreres reformes i especialment de les millores de l'exposició en “Accessibilitat” als continguts per a persones amb discapacitats visuals i auditives. Durant la conversa es va ressaltar la importància de treballar “l'oralitat” i el valor de saber recitar poemes en veu alta. També es van presentar les propostes educatives de la Casa Museu Verdaguer per al curs 2016-2017.

Compartim amb vosaltres la dedicatòria que la Directora General ens va deixar en el Llibre d'honor:

Folgueroles una joia i el Museu Verdaguer el seu tresor.

Contentes de poder visitar l'Escola i el Museu acompanyades de l'alcalde i la Directora del Museu que ens ha fet una magnífica visita.

Moltes felicitats pels 50 anys, i que el puguem gaudir molts anys més.[...]

La visita de directius del Departament d'EnsenyamentFoto A.FJV
  • La visita de directius del Departament d'EnsenyamentFoto A.FJV

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ