L'exposició Caritat, marxa cap a Madrid

31.03.2014

Actualitat

De Caritat, un llibre almoina a "Caridad, un libro limosna"

La Fundació Jacint Verdaguer continua la itinerància de l'exposició Caritat un Llibre almoina i la porta al Centre Cultural Blanquerna de Madrid.

L'exposició produïda per la Fundació Jacint Verdaguer amb la col•laboració de la Càtedra Verdaguer d'Estudis Literaris de la UVic parla de la solidaritat del poeta de Folgueroles en vers els damnificats pels terratrèmols d'Andalusia de l'any 1884 i planteja la visió del poeta sobre la justícia social . 
La mostra va ser inaugurada l'onze de novembre de 2011 no ha parat de viatjar. Durant aquest període ha visitat 17 seus de la geografia catalana i el dia 3 de desembre s'inaugurà, en versió castellana, al Centre Cultural Blanquerna de Madrid, on romandrà durant dos mesos. 
De Madrid, viatjarà a Saragossa i es podrà veure a la Casa Catalana i a la Casa Andalusa d'aquella ciutat durant el mes de febrer 

http://www.ccblanquerna.cat/exposition/index.html

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ